Wie zijn wij?

David Bakker, Lex Hagenaars en Fred Neerhoff hebben in 2011 vrijdenkersforum.nl opgericht met het voor iedereen toegankelijke Forum als discussieplatform.

David Bakker is als pensioenspecialist werkzaam in het MKB en publiceert regelmatig in vakbladen. In zijn vrije tijd verdiept hij zich in onderwerpen die vrijdenkers bezig houden.

Lex Hagenaars is eind jaren 1960 lid geworden van het Humanistisch Verbond, later ook van Humanitas en vrijdenkersvereniging De Vrije Gedachte. Naast een drukke werkkring als interim manager gericht op veranderingsprocessen was hij bestuurslid bij Humanitas, Het Reinaldahuis, de Coornhertstichting, de Wezenkas en het Steunfonds voor praktisch Humanisme. Hij was tot 2009 ook voorzitter van De Vrije Gedachte, die zich na een moeilijke periode weer oprichtte.

Fred Neerhoff was als gepromoveerd elektrotechnisch ingenieur en toegepast wiskundige jarenlang actief op het gebied van onderwijs en onderzoek aan verschillende universiteiten en hogescholen. Hij verrichtte wetenschappelijke publicaties over onderwerpen uit de mathematische fysica, de theorie van elektrische circuits en systeemtheorie. Verder studeerde hij enige jaren psychologie, was vakbondsbestuurder en leidde verschillende onderwijs- en onderzoeksgroepen. Momenteel is hij een vrij gevestigd publicist. Zie ook: www.fredneerhoff.nl

Klik hier voor achtergronden.