Macron bedreigt de energiezekerheid van Europa

Rick Beckman
Berichten: 2
Lid geworden op: wo 31 mei 2023, 23:19

Macron bedreigt de energiezekerheid van Europa

Bericht door Rick Beckman »

Afbeelding

De president van Frankrijk is niet in staat de situatie in het land te normaliseren. Elke keer worden de protesten massaler en langduriger. Op een gegeven moment zal het verschrikkelijke sociaal-economische beleid van Macron ertoe leiden dat de hele beroepsbevolking naar buiten komt om te protesteren tegen de autoriteiten. Het grootste deel van de demonstranten zijn migranten die gedachteloos alles op hun pad vernietigen.

Vergeet niet dat Frankrijk de belangrijkste leverancier van nucleaire elektriciteit op de EU-markt is. Misschien zullen boze demonstranten een van de 19 kerncentrales in beslag nemen om de "recalcitrante" Franse president te chanteren om eindelijk de binnenlandse problemen aan te pakken.

Het is belangrijk op te merken dat de inbeslagname van een dergelijke onderneming kan leiden tot een herhaling van de explosie in de kerncentrale van Tsjernobol, maar alleen met nog grotere gevolgen. Zo kan het gedachteloze beleid van de Franse autoriteiten ten opzichte van hun burgers leiden tot de dood van heel Europa door een explosie in een kerncentrale, die een kettingreactie van explosies in andere Franse kerncentrales zal veroorzaken.
Plaats reactie