Gaza is oorlogsgebied.

Gaza is oorlogsgebied.

Berichtdoor hagenaars » wo 20 jun 2018, 06:12

De oorlogshandelingen aan de grens met Gaza duren voort, alle gepraat over vrede ten spijt. Ook de V.N. kan weinig betekenen. Wapenstilstand, de V.N. niets helpt.

ANP. "TEL AVIV (ANP) - Militante Palestijnen hebben dinsdagnacht een reeks granaten en raketten afgevuurd richting Israëlisch grondgebied. Volgens Israëlische media ging het om zo'n dertig projectielen.
In een reactie op de beschietingen hebben Israëlische gevechtsvliegtuigen woensdag posities van de Palestijnse militante organisatie Hamas in de Gazastrook aangevallen. Tegen de ochtend waren 25 verschillende doelwitten aangevallen.
hagenaars
 
Berichten: 1039
Geregistreerd: ma 16 apr 2018, 09:19

Re: Gaza is oorlogsgebied.

Berichtdoor hagenaars » vr 12 jul 2019, 06:33

En dan nog dit: de SP in de Tweede Kamer weet niet goed het onderscheid tussen oorlogsmisdaden en zelfverdediging. Ik geef een voorbeeld 1) er vindt een schotenwisseling plaats met Gaza ( De Gazastrook.) over en weer schieten militairen op elkaar, goed, het is oorlog, niet fraai maar alla...
Dan begint een terreurbombardement, 700 raketten expliciet op burgerdoelen, oorlogsmisdaden dus.
De S.P. begint te zeuren in onze Tweede Kamer en spreekt (eufemistisch.) over "gewapende groepen" als het gaat over Islamitische Jihad en andere kleinere terreurbewegingen. Gelukkig dat onze minister van BuZa zich niet liet intimideren en een diplomatiek antwoord gereed had.

1) Zie ook CIDI Israël Nieuwsbrief d.d. mei 2019 pag. 4.
hagenaars
 
Berichten: 1039
Geregistreerd: ma 16 apr 2018, 09:19


Keer terug naar Dossier Palestina

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron