Alweer die Daalmeijer.

Alweer die Daalmeijer.

Berichtdoor hagenaars » di 10 dec 2013, 05:52

De Raad voor de Kunsten kan wel afgeschaft. Het gaat niet om een teveel aan kunstinstellingen, maar een teveel aan kunstpausen. Daalmeijer en Daamen zijn er twee. De eerste is een oud omroepbaas en de tweede een schouwburg directeur. Bill Hieper en Bull Super dus. Mannen met weinig gevoel voor de inhoud en dat is waar het hier om gaat. Daamen deed dit wek end een duit in het zakje en gaf als lid van de Raad van Cultuur maar op persoonlijke titel een schotje voor de boeg. Het ballet kan wel wat minder zo riep hij uit in NRC Handelsblad. En zijn baas die Daalmeijer sloot daar direct op aan.
We kunnen het ballet wel uit Sint Petersburg halen zo riep ook hij, de kunstpaus.
Nu moet je weten dat de Nederlandse ballet traditie en het hangt natuurlijk allemaal om tradities in dit vak, wereldberoemd is. In plaats van trots over wat is bereikt, zitten deze kleine managers de verdere groei alleen maar dwars. Zij hebben geen enkel verstand van waar het bij cultuur en schone kunsten om gaat. Kwaliteit, namelijk.
Hun pseudo-ambtelijke gedoe met advies na advies en management als directeur van de Stadsschouwburg doet er in het geheel niet toe. Weg er mee, de Raad van Cultuur in de aanbieding, het eerste verdient...

Nrc Handelsblad zaterdag 7 december Opinie en Debat.
hagenaars
 

Keer terug naar Schone Kunsten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron