Het verschil tussen theologie en filosofie.

Re: Het verschil tussen theologie en filosofie.

Berichtdoor FleetwoodMacho » wo 04 sep 2019, 14:50

hagenaars schreef:en de burgemeester van Londen is geboren en opgegroeid in Londen.


Nog zo'n dom politiek correct statement, waar elke vrijdenker wars van zou moeten zijn.

In de Nederlandse dierentuinen, Hagenaars, worden regelmatig jonge zebra's geboren. Het blijven zebra's, er blijft een streepje door lopen. Dit gegeven maakt ze nog steeds niet tot Hollandse paarden, en al helemaal geen renpaarden.
So you say there's a race of men in the trees. You're for tough legislation. Thanks for calling. I wait all night for calls like these.

Donald Fagen - The Nightfly
FleetwoodMacho
 
Berichten: 169
Geregistreerd: ma 26 aug 2019, 18:38

Re: Het verschil tussen theologie en filosofie.

Berichtdoor hagenaars » do 05 sep 2019, 00:20

Begrijp ik u goed dan heeft u de navolgende politieke stelling. Ook al studeer je met succes aan een Londense universiteit, groei je in Londen op en ben je er geboren, eens een afstammeling van 'vreemde' ouders, dan blijf je altijd allochtoon. Dus 'buitenlander' ? Voor een vrijdenker, die u zegt te zijn is dat een wonderlijk dogma.
En dan nog dit, u hebt uiteraard gelijk dat in Tokyo bijna uitsluitend japanners wonen, een etnische categorie, en in Shanghai een zeer grote etnische groepering, de Han-chinezen. Maar binnen deze groeperingen zijn er uiteraard grote en minder grote culturele verschillen en daar gaat het om in grote steden. In ons kleine Limburg worden b.v. verschillende Limburgse talen gesproken, beoordeelt men elkaar, hoewel Limburger toch als gevestigden en vreemdeling.
Inzake witte vlucht nog dit, grote steden zijn druk, onrustig en duur. Logisch dat er dan gevlucht wordt. En zou er nu plotseling sprake zijn van vlucht met een godsdienstig motief?
U zou de geschiedenis van de East End eens nader moeten bekijken. De joodse 'Bijlmer' van weleer.
hagenaars
 

Re: Het verschil tussen theologie en filosofie.

Berichtdoor FleetwoodMacho » do 05 sep 2019, 07:24

Een Pakistaan zou niet op kosten van de Britse belastingbetaler in GB moeten kunnen studeren. En een kind van Pakistaanse ouders blijft altijd een Pakistaan, en de geboorteplaats of het eten van 'Fish 'n Chips' veranderen daar niets aan. Een dergelijk kind zal ook niet zelden aanhanger zijn van het verderfelijke islamitische geloof, in wezen een ideologie, die zoals we weten incompatibel is met de moderne Westerse samenleving. Dit soort lieden zijn dan ook niet objectief, zij zullen immer de eigen geloofsgenoten bevoorrechten en prefereren. Dit is ook gebleken tijdens het amateuristische 'bestuur' van Khan: dit creatuur heeft zich ingezet voor de belangen van diversiteit in plaats van het bestrijden van de zich hevig roerende criminaliteit. Een deel van de Metropolice is dan ook terzijde geschoven, ondanks het gestelde.

En een dergelijk creatuur bepleit jij als burgemeester van Londen, Hagenaars? Je bent zelf een aanhanger van politiek correcte acties en stellingen, over dogma's gesproken.

Ook in Nederland zijn we destijds geconfronteerd met een Khan uit Pakistan, en die ging er vandoor met de blauwdrukken van nucleaire geheimen, het 'Urenco' schandaal.

Hagenaars' redeneringen volgend zou je het vermoeden krijgen dat hij niet veel problemen heeft met het feit dat Pakistan in het bezit kwam van nucleaire technologie. Lief zijn en respect hebben voor Pakistanen, hѐ Hagenaars?

Kennelijk heb je de aangereikte link ook niet gelezen, want de verkaste Londenaren zijn gevlucht voor de olifant in de kamer, die 'vrijdenker' Hagenaars ook al niet ziet: de schrijnende vervreemding en islamisering, die gepaard gaan met toenemende criminaliteit en onveiligheid.

Met het 'East End' dossier ben ik niet bekend, ik houd me dan ook overwegend bezig met de actualiteit. Maar uiteraard zou je dit in vogelvlucht kunnen schetsen als het maar gespeend is van politiek correcte onzin.
So you say there's a race of men in the trees. You're for tough legislation. Thanks for calling. I wait all night for calls like these.

Donald Fagen - The Nightfly
FleetwoodMacho
 
Berichten: 169
Geregistreerd: ma 26 aug 2019, 18:38

Vorige

Keer terug naar Dossier pseudo-kennis

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast